Groeimeter - Dino's

Praktische stoffen meter om de lengte van je kind te meten

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT248

Dinomania bij de Kleine Zebra (250)

Kindjes groeien elke dag, met deze katoenen groeimeter vol dino's kan je perfect meten en bijhouden hoe groot je kroost al is.

Leuke decoratie voor in je dino kinderkamer!

30,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5305

CollectieLearning & Education
TypeGroeimeters
Leeftijdvanaf 1 jaar

Stoffen groeimeter Dino Heigt uit de collectie van PLAN TOYS is een fijne tool om de groei van je kindje(s) bij te houden. Deze duurzame groeigrafiek is voorzien van een coole dinosaurusprint, inclusief 4 meetclips van dinosaurusvoeten om de lengte van je kind aan te duiden.

Hang de groeimeter makkelijk op in de kinderkamer, speelkamer of gang met het touw. Meet een hoogte van 40 tot 160 cm.

Afmetingen: 2,5 x 22,9 x 130 cm, met fiches van 6 cm diameter

Materiaal: katoen en hout

_

Het duurzame speelgoedmerk Plan Toys denkt na over het design, materiaal maar ook het productieproces en de impact van hun collecties. Zo ben je zeker van kwalitatief eco speelgoed voor eindeloos veel speelplezier.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Dinomania bij de Kleine Zebra
Inspiratie en stories