Handgemaakte crochet trofee Rocky in bio katoen

Gehaakte wasbeer voor aan de muur van je kinderkamer

Staat: Nieuw product

Anne-Claire Petit

ACP001

Monochrome kinderkamer inspiratie (59)

Hou je van monochroom design of gewoon van leuke dieren ? Decoreer de kinderkamer met deze geweldige dierentrofee Rocky, de wasbeer, van Anne-Claire Petit. Deze stoere dierenkop is volledig met de hand gehaakt uit biologisch katoen.

112,00 €

89,60 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305-002-025

SamenstellingenKatoen
KleurZwart
Korting- 50 %
STOP/FINISTOP

Rocky is een decoratieve dierentrofee, volledig met de hand gemaakt. Hij heeft een lusje aan de achterkant zodat je hem eenvoudig kan ophangen.

Materiaal: bio katoen, hand crochet, de voering is polyester en de vulling is polykatoen.

Afmetingen: hoogte 21 cm x breedte 22 cm.

Wasinstructies: schoonvegen met een vochtige doek.

 

De Nederlandse designer Anne-Claire Petit houdt van traditionele ambachten en dat zie je in haar werk overal terug.  Sinds 2002 concentreert ze zich vooral op een kids & home collectie onder haar eigen merknaam. Zo vertaalt ze haar liefde voor kleuren en natuurlijke materialen in bijzondere voorwerpen. Met al die liefde en energie die door haarzelf en de ambachtsvrouwen die alle handwerk doen in deze prachtige objecten worden gestopt, gelooft Anne-Claire dat deze voor heel lang gekoesterd gaan worden. En daar sluiten wij ons helemaal bij aan.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2622220.45
Anne-Claire Petit - In de wereld van Anne-Claire Petit is 'happy' het codewoord. Met herkenbare kleurenschema's en 'feel good' producten, gaande van een heel uitgebreide dieren familie tot baby speelgoed, van decoratieve objecten tot meubels en van kussens tot tasjes. In deze woelige tijden wil Anne-Claire Petit de traditionele textieltechnieken koesteren door er moderne objecten mee te maken voor hedendaagse interieurs.
Collectie Monochrome kinderkamer inspiratie
Inspiratie en stories