Tetradoek Stars

Biologische tetradoek met sterrenprint

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZ30145

Monochrome kinderkamer inspiratie (58)

De 100% biologische tetradoek van Wee Gallery maakt jouw baby, jij als mama en de planeet super blij! De doek met sterren print heeft een groot...

24,50 €

19,60 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG891

STOP/FINISTOP
De 100% biologische tetradoek van Wee Gallery maakt jouw baby, jij als mama en de planeet super blij! De doek met sterren print heeft een groot formaat zodat het zowel gebruikt kan worden als inbakerdoek, een dekentje voor in de kinderwagen of om op de verschoningstafel te leggen. De tetradoek heeft een super lieve verpakking waardoor het ook nog eens perfect is om cadeau te geven.

Geproduceerd in India op een duurzame en ethisch verantwoorde manier.

Afmetingen: 122 x 122 cm
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12012000.35
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.
Collectie Monochrome kinderkamer inspiratie
Inspiratie en stories