Grote grijze opbergzak - Hands off my things

Ideaal interieuraccessoire voor extra orde in de kamer

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ31479

Ruim op in stijl met Bloomingville (50)

Handen van mijn spullen, ik ruim zelf wel op!

Niets handiger als je zoon- of dochterlief zelf opruimt met deze geweldige cilindervormige opbergzak van Bloomingville. Hij is gemaakt van grijs katoen en bedrukt met witte driehoekjes en de slogan 'Hands off my things'.

35,00 €

24,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 95506369

TypeOpbergers
KleurWit
Bloomingville themaQuote love
Korting- 40 %

Grote grijze opbergzak uit de collectie van het scandinavische interieurmerk Bloomingville. ook leuk voor een tienerkamer!

Formaat: 40 x 35 cm
Materiaal: 100% katoen

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
354000.4
Bloomingville  heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Wij zijn vooral weg van hun kinderlijn. Bloomingville MINI  is een magische kindercollectie uit Denemarken gecombineerd met de Scandinavische trends van het moment, ze ontwerpen steeds met onze 'ever changing homes' in het achterhoofd. Dit designmerk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen op een verrassende manier een frisse wind door je interieur - van kinderkamer tot woonkamer - te laten waaien. Met een focus op kwaliteit , de natuur als inspiratiebron en prachtige materialen. Stijlvolle decoratie voor de kinderkamer De wondermooie collecties zijn pure inspiratie voor ouders om de baby- of kinderkamer in te richten op een stijlvolle en unieke manier. Van kinderzetels over wanddecoratie tot functionele opbergmanden met toffe quotes. Dit zijn echt blijvertjes die mee de wereld van je kind vormen en er af en toe een vleugje magie bijsteken. Ze tasten de grenzen van je fantasie af zonder te dromerig te worden. Prachtige eetaccessoires voor elke maaltijd Met de Bloomingville Lunch is er ook voor aan tafel een ruime collectie musthaves: knappe keramiek met wondermooie ilustraties, functionele bekers, ontbijtbordjes, schalen, brooddozen en snijplanken. Elk product brengt een eigen universum met zich mee waar zowel jong als ouders meteen weg van zijn.
Collectie Ruim op in stijl met Bloomingville
Inspiratie en stories