Speelgoed POP-IT: wie, wat, hoe?

30.08.2023


Duik in de betoverende wereld van Pop-it speelgoed! Bij De Kleine Zebra zijn we verheugd om onze uitzonderlijke collectie Pop-it speelgoed te presenteren, deze kleine wonderen van sensorische ontlading die je kinderen zullen verbazen. Laat ons je begeleiden door deze tactiele, kleurrijke en speelse reis die stress verlicht terwijl de verbeelding wordt gestimuleerd.


jouets pop-it de mushieWat is een POP-IT speeltje?


Een Pop-it speeltje is een onmisbaar sensorisch ontladingsmiddel, ontworpen om de tastzin te stimuleren en stress te verminderen. Gemaakt van zacht silicone, heeft het een oppervlak met verhoogde bubbels die ingedrukt en "gepopt" kunnen worden. Bij De Kleine Zebra bieden we je een uitzonderlijke selectie Pop-it speelgoed van gerenommeerde merken zoals Liewood en Mushie, met unieke ontwerpen in de vorm van beren, monsters, katten, sterren, rekenmachines, schelpen en nog veel meer...


jouet pop-it de mushie

Ontdek hier de hip eerste speelgoed van Mushie >Wat is de oorsprong van het POP-IT speeltje?


De Pop-it is enkele decennia geleden verschenen, maar is recentelijk enorm populair geworden. Deze sensorische siliconen speeltjes hebben het hart van kinderen en volwassenen over de hele wereld veroverd. Bij De Kleine Zebra hebben we zorgvuldig merken geselecteerd zoals Liewood en Mushie die gevarieerde en kleurrijke ontwerpen aanbieden, zoals de schattige Pop-it speeltjes in de vorm van beren, monsters, katten, sterren, rekenmachines, schelpen door Liewood, en de charmante Pop-it speeltjes in de vorm van bloemen, telefoons en verfpaletten door Mushie.


jouets pop-it de mushieWelke leeftijd is geschikt voor POP-IT speeltjes?


Pop-it speeltjes zijn geschikt voor een breed scala aan leeftijden, van peuters (vanaf 10 maanden) tot volwassenen. Ze zijn perfect om de fijne motoriek van peuters te ontwikkelen, terwijl oudere kinderen genieten van de speelse ontwerpen. Volwassenen houden ook van deze speeltjes vanwege hun vermogen om stress te verlichten en de concentratie te bevorderen. Bij De Kleine Zebra hebben we Pop-it Fidget Toys voor elke ontwikkelingsfase.


jouets pop-it de liewood et mushie

jouets pop-it de mushieOntdek onze exclusieve collectie Pop-it Fidget Toys van silicone en bezorg je kinderen uren plezier en ontspanning. Bij De Kleine Zebra zijn we verheugd om je de meest trendy Pop-it speeltjes aan te bieden om de dagen van je kinderen op te vrolijken en hun creativiteit te stimuleren. Duik nu in de magische wereld van Pop-it Fidget Toys :-)ONTDEK HIER ALLE EERSTE MUSHIE SPEELTJES >

Te ontdekken