Sorteren

Grote en kleine tetra en inbakerdoeken

Tetradoeken zijn een echte musthave voor in je luiertas. Bij De Kleine Zebra hebben we ze in verschillende formaten, kleuren en prints. Stuk voor stuk super zacht én multifunctioneel! Perfect ook om als kraamgeschenk te geven.

Kleine tetradoeken als slabbetje of spuugdoekje

Een tetradoekje kan handig zijn als je graag discreet in het openbaar jouw baby wilt voeden. Soms is het niet makkelijk om je buiten ergens wat af te schermen tijdens het voeden en dan komt zo’n doekje zeker van pas. Zo voel jij jou op je gemak en heeft je kindje ook minder last van externe prikkels. Een extra voordeel is dat je het doekje ook over je schouder kan leggen om het beetje melk dat terugkomt na een boertje op te vangen.

Zalig zachte handdoeken voor na het badje

Tetradoeken zijn extra zacht tegenover klassieke handdoeken. Door hun unieke stof zijn ze zeer absorberend, ademend en snel droog. En een bijkomend voordeel is dat ze ook dunner zijn dan de traditionele handdoeken. Daardoor geraak je met een tetradoek makkelijker tussen de kleine teentje en vingertjes van je kindje.

Heerlijk comfy doeken voor het inbakeren

Voor de allerkleinsten zijn tetradoeken superzacht om in weg te duffelen. Door je kindje in te bakeren met deze doeken kan je het huilen verminderen, je baby rustiger maken en dus ook beter doen slapen. Het tetra katoen ademt terwijl het je kindje warm en geborgen houdt.

Warme dekentjes voor mee te slapen of te knuffelen

Een tetradoek is een geweldig alternatief voor het slaapdekentje. Door het luchtige katoen is jouw kindje beschermd zonder dat die het te snel warm krijgt. Past perfect in een bedje, buggy of autostoeltje. Verder kan de tetradoek ook gebruikt worden als een knuffeldoekje. Zo heeft je kindje altijd iets vertrouwds bij de hand.

Toont 1 - 50 van de 80 items

Toont 1 - 50 van de 80 items