Hydrofiele Doek Wild Flowers - Large 115 x 115 cm - 2-pack

Twee grote streelzachte tetradoeken met bloemenprint

Staat: Nieuw product

Jollein

JOL098

Een hydrofiele doek is een item wat je veelvuldig gebruikt bij baby's, maar vaak ook nog bij peuters. Zo kun je hydrofiele doeken gebruiken als handdoek, spuugdoek, onderlegger tijdens het verschonen, maar ook tegen vlekken op het hoeslaken in het bedje of onderweg als kleedje. De mogelijkheden zijn eindeloos.

14,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 535-852-66059

TypeTetradoeken
PrintsWildflowers
KleurWit

Deze leuke hydrofiele doeken Wild Flowers hebben een lieve all over print van droogbloemen in zachte kleuren uit het Wild Flowers thema. De lieve hydrofiele doeken zijn heerlijk zacht en uitermate geschikt voor gevoelige babyhuidjes.

Voor de verzorging van jouw kleintje kun je ook goed een aankleedkussenhoes (in hetzelfde thema) gebruiken, deze shop je ook in onze webshop!

Blijf jij graag in het thema? Naast deze leuke hydrofiele doeken vind je o.a. ook een slaapzak, monddoekjes en lakentjes in hetzelfde thema.

Materiaal: 100% katoen
Afmetingen: 115 x 115 cm

---

Bij De Kleine Zebra zijn we vooral fan van het Nederlandse merk JOLLEIN omdat het stijlvolle spullen en baby essentials zijn voor een mooi budget. Jollein is niet bedacht door een stel knappe marketeers en dat voel je meteen. Het merk is ontstaan vanuit de dagdagelijkse behoeften van een jong gezin met kinderen. Collectie na collectie wordt het merk sterker en alle producten zijn ontworpen en gemaakt met dezelfde familie liefde. Dat is hét geheime ingrediënt van Jollein

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Het Nederlandse merk JOLLEIN staat al meer dan 50 (!) jaar aan de zijde van jonge gezinnen en de kostbare eerste mijlpalen . Het eerste dutje, het eerste badje, de eerste omhelzing, het eerste hapje: Jollein is erbij met producten die zacht zijn, veilig zijn, van hoge kwaliteit en voor een leuke prijs . Mix & match de verschillende musthaves, prints, materialen en designs zoals je zelf wil. Dit sterk kindermerk staat bekend om zijn baby bed/bad linnen en tijdloze decoratieve accessoires in zachte kleuren: spreien, baby dekens, slaapzakken, aankleedkussenhoezen, pluche speelgoed, etc. Onmogelijk te weerstaan!