Filters
Sorteren

Nobodinoz is een Frans en Spaans merk voor baby's, kinderen en volwassenen, opgericht door Murielle en Roman Bressan in 2012. Het merk maakt prachtige kinderproducten die in elke kamer van het huis passen met als doel om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren..

Unieke en kleurrijke designs voor het dagelijkse leven

De bruisende wereldstad Barcelona is de thuisbasis van het designlabel Nobodinoz. Bij Barcelona denk je meteen aan zon, La Rambla, Gaudí, tapas, La Boqueria... Kortom, aan een stevige portie Spaans temperament. Laat nu net kleur, creativiteit, passie, karakter en plezier de trefwoorden zijn die Nobodinoz hoog in het vaandel draagt. De uitstraling van dit merk laat zowel jong als oud genieten!

Duurzame eco-producten van de hoogste kwaliteit.

De producten van Nobodinoz worden volledig uit eco-katoen en andere duurzame materialen gemaakt. De stoffen zijn geweven, geverfd en bedrukt in Barcelona met oog voor detail én voor de natuur. Zo kies je niet enkel voor producten die natuurlijkvriendelijk zijn, maar ook lief zijn voor de huid van je kind.

Wondermooie collecties voor kids en ouders

Rugzakken, pennenzakken, tapijtjes, beddengoed, kussens, slabben, slaapzakken, tipi’s en dergelijke worden overstelpt met de mooiste kleuren en hipste prints. De unieke designs kan je op verschillende items spotten en combineren onderling erg goed. Gewoon mixen & matchen dus!

Nobodinoz heeft fantastische collecties voor zowel baby’s als kinderen. Maak kennis met de Gatsby Collectie, So Natural Collectie, Haiku Bird CollectiePure Collectie en vele anderen!

Nobodinoz

Collectie

Type

Prints & kleuren

Prijs

Toont 1 - 31 van de 832 items

Toont 1 - 31 van de 832 items