Sorteren

Handmade essentials that are suitable for every adventure! Dat is Studio Noos. Een klein maar machtig merk uit Amsterdam. Hun missie? Stijlvolle, praktische en betaalbare tassen, mombags, shoppers en etuis om het ouderschap een vleugje stijl te geven waar we zo gek op zijn.

NOOS

Het Amsterdams tassenmerk zag het levenslicht in 2018, opgericht door Marie-Claire van der Steen draait Studio
Noos om het samenbrengen van mode en functionaliteit. Met een tijdloze collectie (NOOS) mamatassen en andere bijpassende items, zonder afbreuk te doen aan stijl.

Dankzij de groter handvaten kan je de mom bags makkelijk over je kinderwagen hangen of cross body dragen als je achter je mini's aancrosst. Al hangt de tas ook perfect over je schouder, nonchalant en altijd met de nodige portie stijl.

Seizoensgebonden


Naast de 'never-out-of-stock' bestsellers brengt STUDIO NOOS ook seizoenscollecties uit: met gewaagde tinten, levendige prints van het moment en unieke patronen. Voor de zomer kan je zo kiezen voor een felgekleurde, geruite en macramé mamatassen of de gebloemde boodschappentassen - alles wat je nodig hebt om al je musthaves (en die van je kroost) makkelijk met je mee te dragen.

Toont 1 - 19 van de 19 items

Toont 1 - 19 van de 19 items