Set van 3 tetradoeken - Le Voyage d'Olga

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO141

Le voyage d'Olga - Moulin Roty (26)

Mooi walvissen, schattige vosjes en pluimpjes. Deze zachte tetradoekenset komt in 3 printjes zodat je lekker afwisselen. Deze multifunctionele doeken zijn een geschenk uit de hemel voor elke nieuwe mama en doen lang, heel lang na de geboorte van je eerste kindjes dienst.

Deze tetradoeken set is dan ook een prima geschenk voor jezelf of als kraamcadeau.

24,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 714290

CollectieLe Voyage d'Olga
TypeTetradoeken
Leeftijdvanaf de geboorte

Cadeauset van 3 zachte tetradoeken uit de Le Voyage d'olga lijn van Moulin Roty uit Frankrijk. Elke tetradoek is voorzien van een unieke print in waterverf, eentje met walvissen, eentje met blaadjes en eentje met vosjes.

De multifunctionele babydoeken komen in een mooie geschenkdoos, ideaal kraamgeschenk.

Afmetingen: 70 x 70 cm - set van 3
Materiaal: tetra katoen

_

Deze collectie Le voyage d'Olga is een samenwerking van Moulin Roty met Cécile Blindermann. Na haar studies aan de École Nationale Supérieure des Arts Décoratifs (Hogere Nationale School voor Decoratieve Kunsten) in Parijs, creëerde Cécile Blindermann kits uit vilt en wol voor tijdschriften en de speelgoedwinkel «Pain d'Epices» in Parijs. Ze schreef ook boeken over deze creatieve techniek en nam deel aan verschillende tentoonstellingen. Cécile gebruikte al haar gevoel en expertise voor het creëren van deze bijzondere collectie vol tedere, ongewone en aanhankelijke karakters.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le voyage d'Olga - Moulin Roty
Inspiratie en stories