Wondermooie muzikale sneeuwbal - Le Voyage d'Olga

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO138

Le voyage d'Olga - Moulin Roty (26)

Ga je lekker mee dansen door de kamer op de melodie van deze muzikale sneeuwbol met mama en baby eend? Of leg je je lekker in je bedje voor een zalige dutje?

Deze Le Voyage d'Olga sneeuwbol is mooi decoratie om de kinderkamer gezelliger te maken.

39,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 714241

CollectieLe Voyage d'Olga
TypeSneeuwbollen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Muzikale sneeuwbol Le Voyage d'olga van het Franse merk. Deze muziekdoos in de vorm van een sneeuwbal staat super mooi op het nachtkastje van je kapoen en verspreid een rustgevende melodie. Onderaan deze muziekbol zit een sleutel om aan te draaien en de melodie te laten spelen, schud om het te laten sneeuwen. Wondermooi geschenkje voor elk kind.

Afmetingen: 11 cm diameter - 13,5 cm hoog
Materiaal: kunststof

_

Deze collectie Le voyage d'Olga is een samenwerking van Moulin Roty met Cécile Blindermann. Na haar studies aan de École Nationale Supérieure des Arts Décoratifs (Hogere Nationale School voor Decoratieve Kunsten) in Parijs, creëerde Cécile Blindermann kits uit vilt en wol voor tijdschriften en de speelgoedwinkel «Pain d'Epices» in Parijs. Ze schreef ook boeken over deze creatieve techniek en nam deel aan verschillende tentoonstellingen. Cécile gebruikte al haar gevoel en expertise voor het creëren van deze bijzondere collectie vol tedere, ongewone en aanhankelijke karakters.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le voyage d'Olga - Moulin Roty
Inspiratie en stories