Interessante rammelaar walvis Joséphine

Walvis met verschillende kleuren en stofjes

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO070

Le voyage d'Olga - Moulin Roty (26)

Mooi om in de box te leggen én om vast te pakken want deze leuke walvis in verschillende kleurtjes en stofjes is eigenlijk ook een rammelaar. Fijn om naar te grijpen, aan te voelen en te verkennen.

Super mooi eerste baby speelgoed van Moulin Roty uit Frankrijk.

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 714008

CollectieLe Voyage d'Olga
TypeRammelaars
Leeftijdvanaf de geboorte

Rammelaar Joséphine de walvis uit de 'Le voyage d'Olga'-collectie van Moulin Roty. Dit mysterieus dier bestaat uit verschillende stofjes en kleurtjes wat hem erg interessant maakt voor kleine kinderen, zo is zijn buikje van zachte velours. Dankzij het belletje in zijn buik wordt ook het gehoor gestimuleerd. Kortom tot speelgoed voor kleine wereldontdekkers en veilig vanaf de geboorte.

Afmetingen: 18 cm lang

Materiaal: katoen, polyester, velours

Olga is de moedergans, ze vertrek met haar kleintjes in haar kielzog om de wereld te ontdekken en op zoek naar superleuke ontmoetingen. Le Voyage d'Olga is een schattige en poëtische collectie van het Franse Moulin Roty vol leuke wezens en muzikale tonen...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le voyage d'Olga - Moulin Roty
Inspiratie en stories