Toffe sneeuwbol - Le voyage d'Olga

Schuddebol met dwarrelende sneeuwvlokjes

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO074

Le voyage d'Olga - Moulin Roty (26)

Deze Moulin Roty schuddebol maakt het kamertje van jouw hartendief nog gezelliger. leuk om mee te schudden en naar de dwarrelende sneeuwvlokjes te kijken én deze sneeuwbol past ook perfect in de fantasierijke wereld van kleine kinderen.

16,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 714240

CollectieLe Voyage d'Olga
TypeSneeuwbollen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Sneeuwbol uit de 'Le voyage d'Olga'-collectie van Moulin Roty, met guitig vosje in het midden. Vol van kleur en super leuk om in de kamer van jouw kapoen een plaatsje te geven.

Afmetingen: 9 x 8 cm hoog

Olga is de moedergans, ze vertrek met haar kleintjes in haar kielzog om de wereld te ontdekken en op zoek naar superleuke ontmoetingen. Le Voyage d'Olga is een schattige en poëtische collectie van het Franse Moulin Roty vol leuke wezens en muzikale tonen...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Ria V.
  •  de 30/11/2020
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le voyage d'Olga - Moulin Roty
Inspiratie en stories