Sorteren

POPPIK – Stap in de fascinerende wereld van Poppik stickers, een collectie die kinderen uitnodigt om hun creativiteit te verkennen. Elke set stickers van Poppik is een avontuur op zich, en biedt een speelse reis door verschillende thema's. Van Poppik astronomie tot Poppik dieren van de wereld, deze stickers zijn niet alleen leuk, maar ook educatief. Ze stimuleren de fantasie van kinderen terwijl ze nieuwe concepten leren, door spel en leren op een unieke en boeiende manier te combineren.

De Poppik Posters & de Poppik stickers: educatief en inspirerend...

De Poppik posters zijn meer dan gewoon muurdecoraties. Ze zijn ontworpen om te inspireren en te onderwijzen. Elke poster van Poppik is een kunstwerk, met gedetailleerde voorstellingen van verschillende onderwerpen, zoals de wereldkaart of sterrenbeelden. Deze posters kunnen als educatieve hulpmiddelen in kinderkamers of klaslokalen worden gebruikt, en bieden een visuele en interactieve leerwijze.

Poppik Puzzel: waar vermaak en onderwijs elkaar ontmoeten :-)

De Poppik puzzel is een uitzonderlijke manier om kinderen te betrekken bij activiteiten die zowel hun intellect als creativiteit stimuleren. Elke Poppik puzzel is een spannende uitdaging, variërend van thema's als het bos tot de ruimte. Deze puzzels helpen bij de ontwikkeling van fijne motorische vaardigheden en probleemoplossend vermogen bij kinderen, terwijl ze urenlang plezier bieden.

Poppik Gommetjes: een regenboog aan mogelijkheden!

De Poppik gommetjes bieden een explosie van kleuren en vormen, en trekken de aandacht van kinderen van alle leeftijden. Elke set van Poppik gommetjes is een uitnodiging om te creëren en te fantaseren, waardoor kinderen hun eigen verhalen kunnen samenstellen over diverse thema's, waaronder het bos en sterrenbeelden. Deze gommetjes bevorderen creativiteit en leren door spel, en stimuleren persoonlijke expressie en ontdekking.