Sorteren

Op reis met de Trixie reistrolley

Maak kennis met de Trixie Trolleys - jouw bron van comfort en gemak voor uitstapjes met de kinderen. Trixie neemt je mee in de wereld van praktische en handige trolley's, speciaal ontworpen om jouw reizen met de kleintjes soepel en georganiseerd te laten verlopen. Of je nu een dagje weggaat of een langere vakantie plant, de Trixie Trolleys bieden de perfecte oplossing om alles wat je nodig hebt bij de hand te houden.

Handig en praktisch

De trolley is de ideale metgezel voor jouw avonturen met de kinderen. Met een uitschuifbaar handvat en stevige wieltjes kan ieder kind moeiteloos zijn of haar eigen valiesje meenemen. Geen gedoe meer met zware tassen of vermoeide armpjes!

Alles binnen handbereik

Dankzij het grote zakje vooraan kun je alle spulletjes die je graag dichtbij de hand wilt houden, eenvoudig opbergen. Zo hoef je nooit lang te zoeken naar de benodigdheden tijdens jullie uitstapjes. Trixie's Trolley maakt het organiseren van je spullen een fluitje van een cent.

Netjes en geordend

In het interieur van de trolley vind je handige functies die ervoor zorgen dat alles geordend blijft. Het naamlabel zorgt ervoor dat de trolley altijd herkenbaar is, terwijl het aparte zakje met ritssluiting kleine items veilig opbergt. De handige rekker houdt alle kleertjes netjes bij elkaar, zelfs tijdens de meest wilde avonturen!

Op naar nieuwe avonturen

Klaar om te vertrekken? Trixie's Trolley is er klaar voor om jou en je kinderen te vergezellen op jullie volgende uitstap.