Dino Mix Capsule collection Liewood

Dino Mix Capsule Collection Liewood

Sorteren

Voor de echte dino lovers is deze collectie een waar paradijs! Je vindt er alle kinderspulletjes die je nodig hebt met de print of vorm van jouw favoriete dinosaurus. Leuk om te mixen en matchen in de kinderkamer.

Probleemloos aan tafel met cool dino servies

Met de dino eetsets en accessoires wordt etenstijd pas echt leuk. Op De Kleine Zebra vind je alles van kleurrijke bordjes en bestek tot handige brooddozen en snackdoosjes. Allemaal gemaakt van duurzame en veilige materialen zodat jouw kindje zorgeloos kan genieten van zijn of haar eten.

Leuk dino speelgoed voor urenlang speelplezier

It’s playtime! LIEWOOD heeft alles in huis voor jouw kleine dino fan om zich mee te amuseren thuis of op uitstap. Zo vind je op onze webshop dino hangspeeltjes, bijtringen en babyboekjes voor de allerkleinsten. Of wat denk je van een dino knuffel of houten speeltje voor de grotere speelvogels? Kies nu jouw favoriet.

Stoere kledij en zacht textiel voor de echte dino fans

LIEWOOD weet perfect stijlvolle kleren en textiel te combineren met een leuke dino print. Bij De Kleine Zebra vind je alles van toffe petten en laarzen tot zachte badcapes en poncho’s. Leuk om met elkaar te mixen en matchen voor een perfecte dino look.

Toont 1 - 14 van de 14 items

Toont 1 - 14 van de 14 items