Sorteren

Cadeautips voor peuters van 1 tot 2 jaar

CADEAU IDEEËN VOOR KINDEREN VAN 1 TOT 2 JAAR – Een nieuw badspeeltje, een eerste loopfietsje of een leuke speeltent... Ontdek onze selectie cadeaus voor peuters van 12 tot 24 maanden.

Welk cadeau geef je aan een tweejarig kind?

Verken onze selectie van educatieve speelgoed en creatief speelgoed van gerenommeerde merken zoals Janod, Vilac en Plan Toys. Deze speelgoedjes bevorderen de cognitieve en motorische ontwikkeling terwijl ze hun verbeelding stimuleren. Kies cadeaus die hun nieuwsgierigheid prikkelen en hen helpen groeien terwijl ze plezier hebben.

Houten speelgoed, knuffels, educatieve spellen... alles wat je kind nodig heeft!

Onze collectie omvat een verscheidenheid aan speelgoed en cadeaus geschikt voor kinderen van 1 tot 2 jaar. Ontdek houten puzzels van DJECO, zachte knuffels van Maileg en kinderkamerartikelen van Bloomingville. Deze cadeaus zullen de kleintjes betoveren en hen helpen hun creativiteit en motoriek te ontwikkelen.

Cadeau-ideeën om creativiteit en nieuwsgierigheid te stimuleren

Het vinden van het perfecte cadeau voor een kind van één tot twee jaar kan een leuk avontuur zijn, en wij zijn hier om je te helpen de perfecte keuze te maken. Verken onze selectie van speelgoed die creativiteit en nieuwsgierigheid stimuleert van gerenommeerde merken zoals Lilliputiens, Moulin Roty en Petit Monkey. Deze cadeaus bieden leermogelijkheden terwijl ze uren van vrolijk spel garanderen. Stimuleer hun verbeeldingskracht en moedig hun nieuwsgierigheid aan met cadeaus die hun vaardigheden bevorderen.

Toont 1 - 50 van de 147 items

Toont 1 - 50 van de 147 items