Nature walk - Rainbow & mini - Open-ended foam speelgoed

Hip opstapje, stoeltje, bouwelement, parcours en nog veel meer

Staat: Nieuw product

MOESplay

MOP017

Rainbowlove (59)

Dé eye-catcher van je kinder- en/of speelkamer in de allermooiste pastelkleurtjes. Deze Moes regenboog bestaat uit 2 delen, enerzijds de regenboog zelf en daarnaast een mini bouwsteen die in de regenboog past.

De Moes regenboog kan multifunctioneel worden gebruikt als opstapje, stoeltje, bouwelement, parcours, interieur item en nog veel meer!

69,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MOES017

Nature walk Rainbow & mini is open-ended foam speelgoed van MOES Play. Deze regenboog is - net als de rest van de Moes collectie - gemaakt uit een stevig maar toch zachte foam en is een set van 2 bogen. Het materiaal is zeer licht, makkelijk af te wassen en bevat geen schadelijke stoffen. Kinderen kunnen het ook perfect zelf door de kamer verplaatsen en kunnen zo zelfstandiger spelen of een parcours bouwen.

Kleuren:

  • Dolphin Blue
  • Ocean Blue
  • Moonlight Yellow
  • Salmon Pink

Leuke speeltip: Rainbow & Mini hebben deze dezelfde pastelkleuren als de Rainbow Chair, deze regenboog kan je ook aanvullen en uitbreiden met andere blokken uit de Nature Walk collectie, de Play Earth blocks of de stepping blocks van MOES Play voor een super leuk parcours en andere spelletjes met open einde.

Afmetingen : 35 x 30 x 14 cm

Materiaal: 100% EVA schuim • zeer zacht en licht • duurzaam karakter • vrij van toxische stoffen

Gebruiksadvies: eenvoudig proper maken met een vochtige doek

_

MOES PLAY en De Kleine Zebra, dat is een match made in heaven. Dit jonge merk uit België is gemaakt met liefde en passie maar ook kennis van wat kinderen boeit en spelen leuk maakt. Hun focus ligt op duurzaam open-ended speelgoed dat naast multifunctioneel ook award-winning is. Kortom prachtig design dat geen uitleg nodig heeft en aangename kleuren die perfect passen in elk modern interieur. Ontdek de hele collectie en laat je verwonderen >

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1435140.111
Imagine, play, wonder - dat zijn de 3 keywords van MOES Play . Dit jonge Belgische merk vrolijkt onze shop op met open-ended speelgoed in zacht EVA foam, een zacht, licht en duurzaam materiaal. Geweldig speelgoed waarmee je kind alle kanten uit kan. Moes stimuleert de  creativiteit en motoriek van kinderen op een leuke en originele manier.  Design speelgoed dat bijdraagt aan de motorische ontwikkeling van je kind Hun grootste bron van inspiratie halen ze uit de natuur. MOES neemt iedereen mee op een reis rond de wereld die zal worden uitgestippeld door hun eigentijdse collecties. Herkenning is een belangrijk element bij het bepalen van nieuwe vormen en figuren. Daarom betrekken ze hun doelpubliek - lees eigen kindjes en vriendjes - nauw in elke fase van ontwerp. MOES items lenen zich perfect om te gebruiken als open-ended play maar stimuleren ook om samen te spelen. De MOES speelblokken nodigen echt uit tot samenspe l. Samen met het hele gezin, vriendjes of vriendinnetjes, oma & opa, zorgt deze collectie voor plezier en onvergetelijke momenten samen. Veel speelplezier!
Collectie Rainbowlove
Inspiratie en stories