Rainbow chair - Open-ended foam speelgoed

Set van 5 foam blokken om te bouwen, klimmen, zitten, ...

Staat: Nieuw product

MOESplay

MOP026

Rainbowlove (49)

De Rainbow Chair is het ultieme bewijs dat open-ended play grenzeloos is en op ontelbaar veel verschillende manieren gebruikt kan worden.

Het superlichte materiaal geeft aan iedereen de kans om de onderdelen zonder enige moeite te verplaatsen of op te tillen.

139,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MOES026

Rainbow Chair Open-ended foam speelgoed van MOES Play bestaat uit 5 verschillende ronde delen die van elkaar losgekoppeld kunnen worden waardoor de mogelijkheden in gebruik eindeloos zijn.

Maak een parcours maken, stapel de stapelstenen op elkaar, gebruikt ze als opstapjes, stoeltje, deel van je kamp of .... Ook perfect te combineren met ander speelgoed: de Rainbow chair zal altijd en overal zorgen voor de leukste speelmomenten.

De Rainbow chair is multifunctioneel en kan gebruikt worden door iedereen. Zo kan dit uniek open-ended speelgoed perfect deel uitmaken van elk modern interieur zonder uit de toon te vallen, in tegendeel het zal perfect dienst en snel een vaste waarde worden in het dagelijks leven van elk modern gezin met kindjes. Verkrijgbaar in 2 kleurencombinaties.

Inhoud set: 5 ronde blokken uit EVA schuim die je kan stappelen in de kleuren:

  • Dolphin Blue
  • Ocean Blue
  • Moonlight Yellow
  • Salmon Pink
  • Jet Stream Grey

Afmetingen ronde stapelblok: Ø25 x 40 cm

Materiaal: 100% EVA schuim • zeer zacht en licht • duurzaam karakter • vrij van toxische stoffen

Gebruiksadvies: enkel proper maken met wat water en een vochtige doek

_

MOES PLAY en De Kleine Zebra, dat is een match made in heaven. Dit jonge merk uit België is gemaakt met liefde en passie maar ook kennis van wat kinderen boeit en spelen leuk maakt. Hun focus ligt op duurzaam open-ended speelgoed dat naast multifunctioneel ook award-winning is. Kortom prachtig design dat geen uitleg nodig heeft en perfect matched met elk modern interieur. Ontdek de hele collectie en laat je verwonderen >

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3225250.111
Imagine, play, wonder - dat zijn de 3 keywords van MOES Play . Dit jonge Belgische merk vrolijkt onze shop op met open-ended speelgoed in zacht EVA foam, een zacht, licht en duurzaam materiaal. Geweldig speelgoed waarmee je kind alle kanten uit kan. Moes stimuleert de  creativiteit en motoriek van kinderen op een leuke en originele manier.  Design speelgoed dat bijdraagt aan de motorische ontwikkeling van je kind Hun grootste bron van inspiratie halen ze uit de natuur. MOES neemt iedereen mee op een reis rond de wereld die zal worden uitgestippeld door hun eigentijdse collecties. Herkenning is een belangrijk element bij het bepalen van nieuwe vormen en figuren. Daarom betrekken ze hun doelpubliek - lees eigen kindjes en vriendjes - nauw in elke fase van ontwerp. MOES items lenen zich perfect om te gebruiken als open-ended play maar stimuleren ook om samen te spelen. De MOES speelblokken nodigen echt uit tot samenspe l. Samen met het hele gezin, vriendjes of vriendinnetjes, oma & opa, zorgt deze collectie voor plezier en onvergetelijke momenten samen. Veel speelplezier!
Collectie Rainbowlove
Inspiratie en stories