Alles voor een regenboog feestje

Alles voor een regenboog feestje

Sorteren

FEEST MET HET THEMA REGENBOOG Dompel je onder in een wereld van kleuren en magie met Meri Meri. Onze regenboogdecoraties creëren een schitterende sfeer voor je feest. Van glinsterende ballonnen sets tot fonkelende kaarsen, alles is ontworpen voor een ultrastijlvol effect. De cupcakes kits, feestelijke slingers, servetten, bestek en regenboogborden voegen een trendy tintje toe aan je tafel. Mis onze taarttoppers en piñatas niet voor onvergetelijke momenten. En voor een schattige touch zijn onze posters en regenbooghoeden een must-have!

My Little Day: elegantie in kleur

My Little Day brengt kleurrijke elegantie op je regenboogfeest. Onze ballonnensets met zachte tinten en onze honingraatballen in zachte tinten creëren een trendy en schattige sfeer. Elke ballon roept een kleur van de regenboog op, terwijl de honingraatballen op gekleurde regendruppels lijken. Deze decoraties voegen een subtiele toets van elegantie toe aan je evenement en nemen je gasten mee naar een dromerige wereld.

Great Pretenders: schittering & pracht voor je feest!

Great Pretenders belichaamt de schittering en pracht van een onvergetelijk regenboogfeest. Onze fonkelende kaarsen, regenboogmotief borden, sprankelende stickers, bekers en servetten voegen een vleugje magie toe aan je decoratie. Elke kaars is een klein gekleurd sterretje dat je taart met elegantie verlicht. De borden en regenboogstickers voegen een leuke en sprankelende noot toe aan je tafel. Met Great Pretenders straalt elk detail voor een schitterend feest!

Toont 1 - 25 van de 25 items

Toont 1 - 25 van de 25 items