Kit voor DIY ballonnenboog - Rainbow

Imposante boog met 40 kleurrijke ballonnen

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR558

Alles voor een regenboog feestje (76)

Laat deze prachtige grote ballonboog - met veertig ballonnen - het middelpunt zijn van je volgend feest of speciale dag die het vieren waard is.

Perfect voor verjaardagsfeestjes, babyborrels of romantische evenementen. De kleurrijke ballonnen, waarvan er tien voorgevuld zijn met prachtige confetti, geven elke gelegenheid stijl. Hij is mooi afgewerkt met lange, gouden kwastjes voor een extra feestelijke uitstraling.

32,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 203456

CollectieRainbows
TypeBallonnen
KleurMeerkleurig

Geweldige Kit voor DIY ballonnenboog Rainbow van Meri Meri is een eenvoudige manier om een maximaal effect te verkrijgen en je huis te versieren in stijl!

Inhoud: set bevat 40 ballonnen, waarvan er 10 voorgevuld zijn met confetti - de set wordt geleverd met een ballonbevestigingsstrip - afgewerkt met gouden streamer-kwastjes - eenvoudige zelfmontage vereist - verpakking van milieuvriendelijk papier

Afmetingen: geschatte boogafmetingen: ongeveer 198 x 198 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een regenboog feestje
Inspiratie en stories