Schitterende cupcake set - Eenhoorn

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

TRU066

Alles voor een eenhoorn feestje (48)

Ga voor een magische traktatie of prachtig dessertenbuffet op je feestje met deze toffe cupcake set vol magie.

Perfect om je zelfgemaakte cupcake'jes makkelijk en snel een unieke toets te geven, deze feestaccessoires zijn onmisbaar op elk magisch feestje.

13,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 97600

PersonageEenhoorn
TypeCupcake sets

Versier het zoetste deel van je eenhoornfeest met deze set magische cupcake-toppers van Great Pretenders. Elk pakket bevat een set van 24 cupcake vormpjes in goudfolie en 24 bijpassende cupcake toppers van 4 verschillende stijlen: eenhoorn, ster, regenboog en vallende ster.

Aantal: deze set is geschikt voor 24 cake'jes te decoreren

Afmeting toppers: ongeveer 8,5 cm hoog

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen! Ben jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Rollenspel maakt de wereld meer begrijpbaar voor kinderen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten. Hoe gaat het sprookje van Great Pretenders nu verder? Ontdek alle verkleedoutfits van dit Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!
Collectie Alles voor een eenhoorn feestje
Inspiratie en stories