Open-ended play met De Kleine Zebra

Open-ended play met De Kleine Zebra

Sorteren

OPEN-ENDED PLAY & MONTESSORI-GEÏNSPIREERD SPEELGOED – Duik in de magie van open-ended play en Montessori speelgoed van De Kleine Zebra! Geef uw kinderen de kans om te groeien, te leren en vrij te spelen, terwijl ze essentiële vaardigheden ontwikkelen op elk punt van hun ontwikkeling.

Wat is open-ended play?

Welkom in de betoverende wereld van open-ended play en Montessori pedagogiek, waar de verbeelding en creativiteit van uw kinderen bloeien. Open-ended play, ook bekend als vrije & spontane activiteit, is een prachtige aanpak die kinderen aanmoedigt om te verkennen en te spelen volgens hun interesses, zonder beperkingen. Bij De Kleine Zebra geloven we in de kracht van open-ended play, waarbij elk spel een uniek avontuur wordt.

Wat zijn Montessori speelgoed?

De Montessori speelgoed, geïnspireerd door de visionaire onderwijsmethode van Maria Montessori, nodigen kinderen uit om zelfstandig en sensorisch te leren. Onze collectie presenteert stapelspeelgoed en constructieblokken van hout door Plan Toys, die de aandacht van kleine ontdekkers vasthouden terwijl ze hun motorische en cognitieve vaardigheden ontwikkelen.

Welk spel voor welke leeftijd Montessori?

Voor elke leeftijd zijn er Montessori schatten! Voor de kleintjes vanaf 1 jaar, zijn de zintuiglijke ballen van Filibabba en het stapelspeelgoed van MinMin Copenhagen ideaal om sensorische ontdekking en fijne motoriek te stimuleren. Op 2 jaar, bieden de minimalistische houten auto's van Waytoplay uren fantasierijk spel, terwijl de holle houten blokken en houten plankjes van Kapla de creativiteit van 3 tot 5 jaar stimuleren.

Voorbeelden van open-ended play Montessori: vrije & spontane activiteiten :-)

Verken onze gevarieerde collectie van Montessori-geïnspireerd speelgoed, waarbij de houten constructieblokken van Plan Toys eindeloze mogelijkheden bieden voor bouwen en verhalen vertellen. De kleurrijke houten speelgoed van MinMin Copenhagen wekken de zintuigen en stimuleren tactiele verkenning. De balansborden van Wobbel en het stapelspeelgoed van siliconen van Dëna nodigen kinderen uit om hun balans te verkennen en hun creativiteit de vrije loop te laten.

Kostbare momenten van leren om te koesteren met uw kinderen...

Bied uw kinderen kostbare momenten van leren en ontplooiing door middel van onze zorgvuldig geselecteerde collectie van Montessori speelgoed en open-ended play. Bij De Kleine Zebra vieren we de schoonheid van zelfontdekking, waarbij elk kind wordt aangemoedigd om de wereld om zich heen op zijn eigen tempo te verkennen, terwijl het nieuwsgierigheid en zelfvertrouwen cultiveert.

Toont 1 - 48 van de 63 items

Toont 1 - 48 van de 63 items