Siliconen speelset Animals - Nature

Vierdelige set siliconen dieren om te stapelen, spelen, bakken, ...

Staat: Nieuw product

Dëna

HEB510

Open-ended play met De Kleine Zebra (59)

Play wild and free! Dat is het motto van de bedenkers van het Spaanse merkje Dëna.

Wilde dieren worden speelkameraadjes dankzij deze Animals Nature speelset. De siliconen vormen zijn ideaal om mee te spelen, te bouwen of verhaaltjes te verzinnen. De giraf, olifant, krokodil en slang introduceren je kroost in het wonderlijke dierenrijk en bieden eindeloze speelmogelijkheden: van bijtspeeltje tot een bouwelement en zelfs bakvorm.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 01061NAT

TypeStapel- & sorteerspeelgoed
STOP/FINISTOP

Siliconen speelset Animals Nature van DËNA TOYS is wonderbaarlijk open-end play speelgoed zonder regels dat de hand-oog coördinatie en de eerste grijpreflex van je kind stimuleert maar ook lang na de babyfase interessant en leuk blijft.

Deze Dëna speelset bestaat uit 4 dieren: een giraf, olifant, krokodil en slang in aardse en natuurkleuren  - en kan perfect aangevuld worden met de rest van de Dëna speelsets.

Materiaal: 100% platina siliconen - BPA, PVC, ftalaten en latex vrij - voedselveilig
Leeftijd: vanaf 0 maanden
Afmetingen verpakking: 18,8 x 25,2 x 4,2 cm
Gewicht: 342 gram
Gebruiksadvies: mag in de vaatwasser - mag in de oven als bakvorm - resistent tegen temperaturen van -60°C tot 220°C

 

_

De aarde is een planeet vol verschillende landschappen, elk met zijn eigen fauna, flora en kleuren, van het blauwachtige wit van Antarctica tot het zandgeel van de woestijn. De DËNA Nature collectie wil onze kleintjes dichter bij deze prachtige kleuren brengen die de natuur ons biedt, zodat ze ze zelf kunnen gaan ontdekken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Dëna is een fantastisch bouwspel voor kids om hun creativiteit en fijne motoriek te ontwikkelen. Met de Dëna-speelgoedpakket kunnen ze kleurrijke figuren opstapelen en fantasievolle verhalen vertellen. Het perfecte speeltje om jouw kinderen op een veilige en speelse manier zich kunnen uitdrukken.
Collectie Open-ended play met De Kleine Zebra
Inspiratie en stories