Wobbel Starter balance board - zonder vilt

Staat: Nieuw product

Wobbel

WOB008

Open-ended play met De Kleine Zebra (57)

De Wobbel Starter zonder vilt is de mini-versie van de Wobbel, speciaal ontworpen voor de allerkleinsten. Mijn eerste Wobbel, zeer stabiel voor nog wiebelige beentjes, extra licht voor kleine armpjes. Een model geschikt voor peuters of kinderen die nog moeite hebben met hun evenwicht vinden. Het stimuleert hun creativiteit en evenwicht terwijl het respectvol is voor het milieu. Gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen, is dit bord een verantwoorde keuze voor ouders die bezorgd zijn over de toekomst van hun kinderen. Geef ze een speelgoed dat hen in staat stelt om plezier te hebben terwijl ze leren de planeet te respecteren.
Ontdek alle trendy artikelen bij De Kleine Zebra voor een geslaagd cadeau!

89,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 30-STARTNOF

CollectieWobbel Starter
TypeBlank gelakt zonder vilt
Leeftijdvanaf de geboorte
Korting- 30 %

De Wobbel kent zijn oorsprong in de Waldorf-scholen (bij ons gekend als Steinerschool of Vrije School). Dit klassieke balanceerbord in een eigentijdse vormgeving en met nieuwe toevoegingen is vanaf nu onder de naam Wobbel verkrijgbaar. Wobbel is het houten speelgoed dat jong en oud beweegt.

Spelen, balanceren en zoveel meer ! Het bord ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Door het gebruik van het bord als trainer kunnen gericht spiergroepen worden versterkt en gestrekt. Dit geldt zowel voor (jonge) kinderen alsook volwassenen en ouderen.

Over de Wobbel Starter:

✔ kleiner, maar houdt nog steeds gemakkelijk 100 kilo
✔ lichter, dus gemakkelijker voor kleintjes om op te tillen, te draaien en mee te trekken
✔ zachte curve, dus perfect uitgebalanceerd
✔ een slankere taille en geaccentueerde hoeken voor maximale stabiliteit
✔ door een compactere en unieke opbouw van het hout (we toveren met laagjes) is de Starter®️ wat flexibeler, want de stabiliteit ten goede komt
✔ kinderen ontgroeien 'm niet snel, want door zijn formaat kunnen er ook toffe skateboardachtige moves op gedaan worden
✔ het is de ultieme travel Wobbel®️: op vakantie, naar school, naar een speelafspraakje

Leeftijd: we plakken er niet echt een leeftijd aan. We nodigen uit. En zien voordelen voor hele jonge kinderen en kinderen met een nog 'jonge' motoriek. Deze Wobbel®️ is uitgebreid getest zoals alle andere modellen en is veilig van 0 tot 100 jaar.

Afmetingen: ca. 70 x 27,5 centimeter.
Materiaal: beukenhout. Kindvriendelijke watergedragen lak.
Gewicht: ca. 2 kilo.
Leeftijd: 0 tot 100 jaar.
Gebruiksgewicht: tot 100 kilo.

Voor meer inspiratie om te spelen, download de Wobbel-kaarten hier !

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
27.530702
Wobbel - De Wobbel komt van oorsprong uit de Waldorf-scholen. De internationale naam voor wat we in Nederland kennen als de Vrije School en in België als Steinerschool. Onder de naam Wobbel presenteert Wobbel BV dit klassieke balance board in een eigentijdse vormgeving en met nieuwe toevoegingen. Het houten speelgoed dat jong en oud beweegt. Ontwikkelen van balans en kracht De Wobbel stimuleert in het spel en gebruik de balans en de kracht. Het bord ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Door het gebruik van het bord als trainer kunnen gericht spiergroepen worden versterkt en gestrekt. Dit geldt zowel voor (jonge) kinderen alsook volwassenen en ouderen. Stimuleren van de creativiteit Bijzonder is dat naast deze ontwikkelingsondersteunende eigenschappen de Wobbel vooral inspireert door zijn indrukwekkende maar ongedefinieerde vorm. Juist deze vorm stimuleert de creativiteit en zorgt dat de Wobbel, als een Barbapappa, alles kan zijn wat het kind er zelf in ziet. Brengen van rust De ervaring is dat de Wobbel als een magneet op kinderen werkt. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.
Collectie Open-ended play met De Kleine Zebra
Inspiratie en stories