Nature walk - Moon - Open-ended foam speelgoed

Modern en zacht open-ended speelgoed met schommelfunctie

Staat: Nieuw product

MOESplay

MOP019

Bouw gekke parcours met MOES Play (9)

De maan trekt aan. Het strakke design van dit open-ended speelgoed gaat hand in hand met elk modern interieur en is een origineel speelelement dat ook na het spelen perfect in de ruimte kan blijven liggen.

Multifunctioneel en perfect als open ended play speelgoed: combineer de pastelgele maan samen met de wolk en regenboog voor een complete Nature Walk set.

49,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MOES019

Nature walk Moon Moonlight Yellow is open-ended foam speelgoed van MOES Play gemaakt uit een stevig maar toch zachte foam. Door de afronding heeft de maan een schommelfunctie die perfect past in de rijke verbeedling van kinderen. Het knappe design van deze maan past bij moderne interieur en kan na het spelen dus perfect in de ruimte blijven liggen.

Het materiaal is zeer licht, makkelijk af te wassen en bevat geen schadelijke stoffen. Vul dit speelgoed aan met andere blokken of open-ended speelgoed uit dezelfde collectie >

Leuke speeltip: Je kan het maan aanvullen en uitbreiden met andere blokken uit de Nature Walk collectie, de Play Earth blocks of de stepping blocks van MOES Play voor een super leuk parcours en andere spelletjes met open einde.

Afmetingen : 35 x 28 x 14 cm

Materiaal: 100% EVA schuim • zeer zacht en licht • duurzaam karakter • vrij van toxische stoffen

Gebruiksadvies: eenvoudig proper maken met een vochtige doek

_

MOES PLAY en De Kleine Zebra, dat is een match made in heaven. Dit jonge merk uit België is gemaakt met liefde en passie maar ook kennis van wat kinderen boeit en spelen leuk maakt. Hun focus ligt op duurzaam open-ended speelgoed dat naast multifunctioneel ook award-winning is. Kortom prachtig design dat geen uitleg nodig heeft en aangename kleuren die perfect passen in elk modern interieur. Ontdek de hele collectie en laat je verwonderen >

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
818180.111
Imagine, play, wonder - dat zijn de 3 keywords van MOES Play . Dit jonge Belgische merk vrolijkt onze shop op met open-ended speelgoed in zacht EVA foam, een zacht, licht en duurzaam materiaal. Geweldig speelgoed waarmee je kind alle kanten uit kan. Moes stimuleert de  creativiteit en motoriek van kinderen op een leuke en originele manier.  Design speelgoed dat bijdraagt aan de motorische ontwikkeling van je kind Hun grootste bron van inspiratie halen ze uit de natuur. MOES neemt iedereen mee op een reis rond de wereld die zal worden uitgestippeld door hun eigentijdse collecties. Herkenning is een belangrijk element bij het bepalen van nieuwe vormen en figuren. Daarom betrekken ze hun doelpubliek - lees eigen kindjes en vriendjes - nauw in elke fase van ontwerp. MOES items lenen zich perfect om te gebruiken als open-ended play maar stimuleren ook om samen te spelen. De MOES speelblokken nodigen echt uit tot samenspe l. Samen met het hele gezin, vriendjes of vriendinnetjes, oma & opa, zorgt deze collectie voor plezier en onvergetelijke momenten samen. Veel speelplezier!
Collectie Bouw gekke parcours met MOES Play
Inspiratie en stories