Nieuw bij De Kleine Zebra: MOES Play. Speel je mee?

28.02.2023

De Kleine Zebra is grote fan van OPEN ENDED speelgoed voor kinderen.

Ons team is altijd op zoek naar nieuw speelgoed om de vaardigheden en capaciteiten van je mini's optimaal te ontwikkelen door middel van leuk en stimulerend spel. We zijn dan ook erg blij om jullie voor te stellen aan een nieuw Belgisch merk: Moes Playjeu libre en mousse de moes playMinimalistisch en natuurlijk ontwerp: voor maximale spontaniteit !


Het MOES Play team heeft er een prioriteit van gemaakt om aantrekkelijk speelgoed te maken dat direct de nieuwsgierigheid van kinderen aanwakkert. Om dit te bereiken heeft MOES Play gekozen voor ontwerpen geïnspireerd op de natuur om hun spel direct herkenbaar te maken voor kinderen. 

Zo zullen je kinderen spontaan naar dit speelgoed grijpen en geleidelijk hun creativiteit en motoriek ontwikkelen.

 

jeu libre en mousse de moes play


Speelgoed uit schuimrubber : een plezier om aan te raken


Eén van de bijzondere dingen van MOES Play is het materiaal dat ze gebruiken om hun speelgoed te maken. Al hun producten zijn gemaakt van EVA schuim. Een licht, flexibel, zacht en ultra duurzaam materiaal - zonder giftige stoffen!

Met dit zachte en lichte materiaal kunnen kinderen hun motoriek oefenen en op een zachte en vooral veilige manier ontwikkelen. 


jouet libre en mousse

jeu libre en mousse de moes play


Speelgoed dat speciaal gemaakt is om in je huis te hangen 


Naast dat het geweldig en stimulerend speelgoed is voor kinderen, passen de unieke ontwerpen van open-ended speelgoed van MOES Play perfect in elk modern interieur zonder het over te nemen. Dat is ook één van de doelstellingen van het merk en een aspect dat ook voor ons belangrijk is als we nieuwe merken toevoegen aan onze collectie.

Want hoewel het belangrijk is om een - min of meer- opgeruimd huis te hebben, denken de makers van MOES Play dat het rondslingeren van wat speelgoed in huis de spontaniteit van kinderen stimuleert en hun natuurlijke drang om te spelen aanwakkert. Voor hen is het dus noodzakelijk om speelgoed te maken met een tijdloze en klassieke stijl, zodat het voor de kinderen aantrekkelijk blijft en ouders het perfect kunnen matchen met hun interieur.

Veel van de blokken zijn ook multifunctioneel en kunnen als speelgoed maar ook als opstapje of stoeltje gebruikt worden, fun & functional!


jeu libre en mousse de moes play


Met deze mooie mousse blokken in huis is je kind vrij om op te gaan in zijn wereld wanneer hij maar wil.  

Schuimspelletjes voor in bad !


MOES play heeft aan alles gedacht: zelfs in bad kunnen je kleintjes met het schuimspeelgoed spelen. Het merk heeft een assortiment ontwikkeld speciaal voor in bad en onder de douche. Prachtig schuim in de vorm van zeesterren, kwallen, pinguïns, schelpen, kikkers, garnalen, vissen, krabben, ... 
Er is voor ieder wat wils !  

Het beste van alles: deze schuimrubberen badspeeltjes 'plakken' aan de douche - of badwanden.  


jouet libre en mousse

jouet de bain en mousseOntdek heel MOES Play hier! >