Sorteren

Imagine, play, wonder - dat zijn de 3 keywords van MOES Play. Dit jonge Belgische merk vrolijkt onze shop op met open-ended speelgoed in zacht EVA foam, een zacht, licht en duurzaam materiaal. Geweldig speelgoed waarmee je kind alle kanten uit kan. Moes stimuleert de creativiteit en motoriek van kinderen op een leuke en originele manier. 

Design speelgoed dat bijdraagt aan de motorische ontwikkeling van je kind

Hun grootste bron van inspiratie halen ze uit de natuur. MOES neemt iedereen mee op een reis rond de wereld die zal worden uitgestippeld door hun eigentijdse collecties. Herkenning is een belangrijk element bij het bepalen van nieuwe vormen en figuren. Daarom betrekken ze hun doelpubliek - lees eigen kindjes en vriendjes - nauw in elke fase van ontwerp. MOES items lenen zich perfect om te gebruiken als open-ended play maar stimuleren ook om samen te spelen.

De MOES speelblokken nodigen echt uit tot samenspel. Samen met het hele gezin, vriendjes of vriendinnetjes, oma & opa, zorgt deze collectie voor plezier en onvergetelijke momenten samen. Veel speelplezier!

Toont 1 - 3 van de 3 items

Toont 1 - 3 van de 3 items