Wobbel 360 blank gelakt met vilt - baby muis

Staat: Nieuw product

Wobbel

WOB035

De Wobbel 360 is een ontdekking voor een ieder die erop gaat balanceren, wiebelen, ronddraaien en mee spelen. Dit houten speelgoed is geschikt vanaf 0 maanden onder begeleiding.

Door z'n concave vorm wobbelt hij lekker vloeiend, maar hij is ook zeer geschikt voor veel plezier, balans, zitten, balspellen en natuurlijk veel draaien, heel veel draaien!

165,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Wobbel360-BabyMouse

CollectieWobbel 360
TypeBlank gelakt met ecovilt
Kleur viltMuis

Deze Wobbel 360 is gemaakt uit blank gelakt beukenhout en afgewerkt met gerecycleerde grijze vilt. Voor harde vloeren raden we het eko vilt aan, dit beschermt je vloeren en de Wobbel zelf. Voor een zachte vloer kan er gekozen worden voor een onbeschermde onderkant.

Kleur vilt: baby muis (lichtgrijs)
Afmetingen: diameter 70 cm
Materiaal: FSC beukenhout - EKO wolvilt - kindvriendelijke watergedragen lak
Gewicht: ca. 4,5 kilo.
Leeftijd: 0 tot 100 jaar - de allerkleinsten enkel onder begeleiding
Gebruiksgewicht: tot 200 kilo.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Wobbel - De Wobbel komt van oorsprong uit de Waldorf-scholen. De internationale naam voor wat we in Nederland kennen als de Vrije School en in België als Steinerschool. Onder de naam Wobbel presenteert Wobbel BV dit klassieke balance board in een eigentijdse vormgeving en met nieuwe toevoegingen. Het houten speelgoed dat jong en oud beweegt.Ontwikkelen van balans en krachtDe Wobbel stimuleert in het spel en gebruik de balans en de kracht. Het bord ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Door het gebruik van het bord als trainer kunnen gericht spiergroepen worden versterkt en gestrekt. Dit geldt zowel voor (jonge) kinderen alsook volwassenen en ouderen.Stimuleren van de creativiteitBijzonder is dat naast deze ontwikkelingsondersteunende eigenschappen de Wobbel vooral inspireert door zijn indrukwekkende maar ongedefinieerde vorm. Juist deze vorm stimuleert de creativiteit en zorgt dat de Wobbel, als een Barbapappa, alles kan zijn wat het kind er zelf in ziet.Brengen van rustDe ervaring is dat de Wobbel als een magneet op kinderen werkt. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.