Sorteren

De mooiste geschenken tot 50 euro

CADEAU IDEEËN VOOR EEN BUDGET VAN 25€ TOT 50€ – Bij De Kleine Zebra begrijpen we dat u op zoek bent naar kwaliteitscadeaus die niet buiten uw budget vallen. Daarom hebben we een selectie van uitzonderlijke cadeau-ideeën samengesteld, allemaal verkrijgbaar tussen 25€ en 50€. U hoeft niet diep in uw portemonnee te graven om cadeaus te geven die uw dierbaren zullen verrukken.

Cadeaus tot maximaal 50€: De Kleine Zebra heeft wat je nodig hebt!

In onze suggesties vindt u imitatiespeelgoed van Janod die de creativiteit en verbeelding van kinderen stimuleren. De petten van Lässig zijn zowel stijlvol als praktisch, ideaal voor zonnige dagen. De nachtlampjes van Liewood brengen een zacht licht in de kamer van uw kind voor een rustgevende sfeer voor het slapengaan. De Kerstsokken van FABELAB zijn een speelse en originele manier om het feestseizoen te vieren. De sjaals van Gabrielle Paris zijn stijlvolle accessoires die tijdloos en elegant zijn voor volwassenen. Ten slotte voegen de heuptasjes van Sticky Lemon een praktische stijltouch toe aan uw dagelijks leven.

Onze cadeau-ideeën voor kinderen & volwassenen volgens uw budget!

Of u nu op zoek bent naar cadeaus voor kinderen of voor volwassenen, onze selectie tussen 25€ en 50€ biedt een verscheidenheid aan opties die ieders smaak zullen bevredigen. Deze cadeaus zijn ontworpen om een unieke en kwalitatieve ervaring te bieden zonder uw budget in gevaar te brengen.

Toont 1 - 50 van de 186 items

Toont 1 - 50 van de 186 items