Gebreide knuffel Angus - Kleine leeuw

Zacht leeuwtje met prachtige manen uit gebreid biokatoen

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR794

Alles voor een circus feestje (21)

De koning van je knuffelcollectie: Angus de leeuw is een fijn knuffelvriendje voor kinderen om mee te spelen en veel plezier mee te maken.

Ook ideaal om 's nachts mee te knuffelen!

41,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 211222

TypeKnuffels
KleurBruin
DiertjesLeeuw

Gebreide knuffel Angus Kleine leeuw van MERI MERI heeft prachtige manen en een gestreept lijfje. De knuffelleeuw is prachtig gemaakt van zacht gebreid biologisch katoen. De geborduurde details in het gezichtje maken hem extra speciaal.

Perfect cadeau voor elk feestje in circus thema >

Leeftijd: geschikt vanaf 0+
Afmetingen: 15,2 x 35,6 x 7,6 cm
Materiaal: gebreid uit zacht biologisch katoen, met polyester vulling

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een circus feestje
Inspiratie en stories