Kubix circus set met 60 houten blokken

Staat: Nieuw product

Janod

JS305

Het circus komt naar de stad, en jij bent nu de nieuwe circusdirecteur! Met deze kleurrijke set houten blokken creëer je in no time je eigen fantasiewereld!

39,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J08079

SamenstellingenHout
TypeBlokken
Leeftijdvanaf 2 jaar
Korting- 40 %

Leeuwentemmer, acrobaat of olifant, je maakt het allemaal zelf met deze uitgebreide set gekleurde houten blokken. Alle 60 massief houten blokken passen in de handige draagtas met velcro sluiting, die in een handomdraai omgevormd kan worden tot prachtige speelmat, bezaaid met sterren. 

Materiaal: houten blokken en een kunststof speeltapijt
Geschikt voor kinderen tussen 2 en 6 jaar.
Afmetingen: tapijt 75 x 75 cm. blokken: 3 x 3 x 3 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.250.250.252.13
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.