Houten dierentoren

Beestige stapeltoren met 4 diertjes uit duurzaam hout

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZP622

Wat een beestig leuke stapeltoren! Je mini kan de diertjes allemaal tot 1 hoge toren opstapelen; dé ultieme evenwichtsuitdaging. Zo traint je kind niet alleen de fijne motoriek, maar wordt er ook met dieren en vormen gespeeld. De duurzaam geproduceerde houten stukken kunnen op verschillende manieren worden gemengd en gecombineerd.

49,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG-WG5031

TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Dierentoren van Wee Gallery is een fijn stuk stapelspeelgoed gemaakt van duurzaam en milieuvriendelijk hout. Het design is zonder schreeuwerige kleuren en past zo gemakkelijk in ieder stijlvol interieur. De stukken kunnen op eindeloos veel manieren gestapeld worden, een traktatie voor je cuties verbeelding!

Materiaal: hout

Afmetingen:20x14x6cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Het assortiment van Wee Gallery bestaat uit kijkkaarten, knuffels, speelgoed, speeldekens en andere lifestyleproducten. Dit merk uit Californië maakt unieke producten voor baby's vanaf de geboorte tot ongeveer 24 maanden. Baby's zijn van nature aangetrokken tot zwart en wit. Het hoge contrast is niet alleen erg stijlvol maar de monochrome prenten en tekeningen zijn ideaal voor baby's om zich te focussen en je kleintje visueel te stimuleren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.