Hip eerste speelgoed van Mushie

Hip eerste speelgoed van Mushie

Sorteren

DE EERSTE BABYSPEELTJES VAN MUSHIE – Welkom in de betoverende wereld van de baby speeltjes van Mushie, speciaal ontworpen om de zintuigen te prikkelen en de ontwikkeling van jouw kleintje vanaf de geboorte te stimuleren. Onze kostbare speeltjes zijn de perfecte metgezel voor tedere en vreugdevolle momenten met jouw baby meisje of jongen. Vanaf de eerste dagen van hun leven zijn baby speeltjes van essentieel belang om hun nieuwsgierigheid te prikkelen en hun sensorische ontwikkeling te bevorderen. Dus... Welk speeltje bij de geboorte?

De Pop-It speeltjes: siliconen spelletjes die "pop" maken!

Een onmisbare keuze vanaf 3-6 maanden, onze Pop-It speeltjes zullen jouw baby fascineren met hun felle kleuren en leuke texturen. Kleine handjes zullen genieten van het indrukken en laten knappen van de zachte bubbels, wat helpt bij de ontwikkeling van hand-oog coördinatie en een rustgevend tactiel gevoel biedt. Ontdek een speelse manier om het tandvlees te verzachten tijdens de tandenperiode terwijl je jouw baby vermaakt met Mushie :-)

Wat is een Pop-It speeltje? De Kleine Zebra legt het uit op onze blog >

Stapelbare speeltjes: maximale fun & ontwikkeling voor 1 maand oude baby's

Speel- en leermomenten krijgen een nieuwe dimensie met onze stapelbare speeltjes. Ontworpen voor baby's vanaf 1 maand, deze boeiende speeltjes stimuleren fijne motoriek en vormperceptie. De gekleurde ringen en stapelbare potten van Mushie nodigen jouw kleintje uit om verschillende maten en kleuren te verkennen en tegelijkertijd hun probleemoplossende vaardigheden te verfijnen.

De schattige bijtringen van Mushie: welke vorm kies je voor jouw baby?

De bijtringen van Mushie, in de vorm van een beer, baby, regenboog, wolk en zon, zijn meer dan alleen maar speeltjes. Ze zijn zachte vrienden om het gevoelige tandvlees van jouw baby te verlichten tijdens de tandenperiode. Gemaakt van hoogwaardige materialen en vrij van schadelijke stoffen, bieden ze een veilige en kalmerende oplossing voor de tandpijn van jouw baby. Speel- en leerervaringen komen samen in onze educatieve bijtspeeltjes. Ontworpen voor 1-jarige baby's, stimuleren deze slimme speeltjes van Mushie de cognitieve ontwikkeling terwijl ze tandpijn verlichten. Jouw kleine ontdekkingsreiziger zal genieten van het bijten en manipuleren van deze speeltjes met verschillende texturen, terwijl jij gerustgesteld wordt door hun veilige ontwerp.

Mushie komt naar België & Frankrijk dankzij De Kleine Zebra :-)

Dompel jezelf onder in de wereld van Mushie met De Kleine Zebra en ontdek de betoverende selectie baby speeltjes die de kostbare momenten van jouw kind zachtjes en magisch zullen begeleiden. Ontwaken, ontdekken en verwondering staan centraal bij onze eerste speeltjes, ontworpen om jouw baby een onvergetelijke zintuiglijke ervaring te bieden. Het kiezen van de eerste speeltjes voor jouw baby wordt een waar plezier wanneer je voor MUSHIE kiest. Uniek en prachtig design, maar ook 100% veilig en gemaakt van hoogwaardige materialen. De prachtige kleuren maken het plaatje compleet en het spel, vastpakken, stapelen en doorkomen van tandjes kan beginnen.

Laat het spel maar beginnen, baby!

Toont 1 - 26 van de 26 items

Toont 1 - 26 van de 26 items