Siliconen bubbelspeeltje Phone - Blush

Roze tactiel speeltje met eindeloze speelmogelijkheden

Staat: Nieuw product

Mushie

MLU828

Hip eerste speelgoed van Mushie (51)

Kleine vingertjes weten er meteen weg mee: dit stijlvol bubbelspeeltje in de vorm van een speelgoedtelefoon is gemaakt met kleine handjes in het achterhoofd. Met fijn pop geluid als je op de knopjes duwt.

Dit duurzaam siliconen speeltje is geïnspireerd door technologie en vangt meteen de aandacht van zowel baby's als oudere kinderen.

13,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 70.049.01

TypeBehendigheidsspelletjes
KleurRoze

Bubbelspeeltje Phone Blush van MUSHIE is geïnspireerd op de populaire fidget toys, alleen is dit exemplaar gemaakt uit duurzame materialen in de mooiste kleuren. Dit sensorisch speeltje stimuleert de zintuigen, de ontwikkeling, het herkennen van cijfers én de fijne motoriek met zijn eenvoudige ontwerp in zachte kleuren.

Materiaal: BPA-vrij plastic frame en 100% voedselveilig silicone, BPA/PVC/Phthalaat-vrij
Afmetingen: 13 x 8 cm
Leeftijd: geschikt vanaf 10 maanden
Onderhoud: proper maken met warm zeepwater, aan de lucht laten drogen

_

Mushie is een topper voor jonge gezinnen. Hun missie: onze baby's verdienen enkel het beste. Dit Amerikaans merk brengt ons duurzame items in ecologische materialen en maakt handige must-haves in de mooiste kleuren die het leven met kleine kindjes makkelijker maar ook stijlvoller maken. Stuk voor stuk betaalbaar en zowel leuk voor kleintjes als mama! Wij zijn fan en jullie vast ook.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Hip eerste speelgoed van Mushie
Inspiratie en stories