Guitige zintuigen rammelaar

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT059

Eerste speelgoed van Plan Toys (38)

Ontmoet dit vrolijke trio van Plan Toys!

Oerdegelijk set sensorisch speelgoed dat je kleintje stimuleert op 3 verschillende manieren, in elk rammelaartje zit een andere functie om te voelen, te kijken en te luisteren. Het ontdekken kan beginnen!

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5242

SamenstellingenHout
CollectieBaby Toys
TypeHouten babyspeelgoed*
Leeftijdvanaf 6 maanden

Deze super lieve set rammelaars is het perfecte cadeautje voor je oogappel om spelenderwijs te beginnen spelen en ontdekken. De houten balletjes met schattige gezichtjes hebben elk een kijk- luister- en voelfunctie en zijn gemaakt van duurzaam ecologisch hout. Het is ook een heel leuk kraamcadeautje!

Afmeting van een potje: 6,1 x 6,1 x 5,3 cm
Geschikt voor kleintjes vanaf 6 maanden en ouder.
Materiaal: rubberhout, verf op waterbasis waardoor het 100% veilig is voor zelfs de allerkleinsten.

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Ze willen op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruiken daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis. Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.25
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories