Guitige zintuigen rammelaar

Set van 3 zintuigelijke babyspeeltjes in felle kleurtjes

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT059

Eerste speelgoed van Plan Toys (34)

Ontmoet dit vrolijke trio van Plan Toys!

Oerdegelijk set sensorisch speelgoed dat je kleintje stimuleert op 3 verschillende manieren, in elk rammelaartje zit een andere functie om te voelen, te kijken en te luisteren. Het ontdekken kan beginnen!

23,49 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5242

SamenstellingenHout
CollectieBaby Toys
TypeRammelaars
Leeftijdvanaf 6 maanden

Deze super lieve set rammelaars is het perfecte cadeautje voor je oogappel om spelenderwijs te beginnen spelen en ontdekken. De houten balletjes met schattige gezichtjes hebben elk een kijk- luister- en voelfunctie en zijn gemaakt van duurzaam ecologisch hout. Het is ook een heel leuk kraamcadeautje!

Afmeting van een potje: 6,1 x 6,1 x 5,3 cm
Geschikt voor kleintjes vanaf 6 maanden en ouder.
Materiaal: rubberhout, verf op waterbasis waardoor het 100% veilig is voor zelfs de allerkleinsten.

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Ze willen op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruiken daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis. Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.25
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories