Voor eerste speelgoed zit je goed bij Plan Toys

14.05.2019

Oké, we geven toe als nieuwe ouder komt er van alles op je af. En je moet elke dag keuzes maken, die zijn vaak persoonlijk maar als je baby begint te grijpen, te ontdekken, rond te kijken en alles in zijn mond wil steken is het misschien toch handig om even verder te lezen. We willen je namelijk even voorstellen aan het duurzame speelgoedmerk Plan Toys, en meer bepaald aan hun collectie eerste speelgoed!

eerste babyspeelgoed plan toys duurzaam hout

PlanToys maakt prachtig speelgoed en heeft een ruime collectie speeltjes speciaal voor de allerkleinsten. Stuk voor stuk uit rubberhout en planwood, afgewerkt met felle of pastelkleurtjes. Het feit dat het speelgoed uit hout is gemaakt zal het merendeel van de ouders al overtuigen, het feit dat hout ook ecologisch verantwoord gekapt is en afgewerkt is met verf op waterbasis, vrij van nare en schadelijke stoffen (en dus veilig om in de mond te steken) maakt dat elke nieuwbakken ouder er baat bij heeft om deze collectie babyspeelgoed te ontdekken.

eerste babyspeelgoed plan toys duurzaam hout

Het juiste speeltje kiezen voor je baby is vaak geen gemakkelijke taak voor nieuwe ouders. Als je op zoek bent naar fijn speelgoed is het belangrijk om rekening te houden met het ontwikkelingsstadium waarin je baby zich bevindt.

eerste babyspeelgoed plan toys duurzaam hout

Voor pasgeboren baby's tot 6 maanden, kies je best voor babyspeelgoed dat de zintuigen prikkelt - met name zicht, geluid en gevoel/aanraking. Speelgoed dat kleurrijk is, met verschillende texturen, gemakkelijk in de hand te houden is en dat een geluidje maakt, biedt geweldige opties en zal zeker de aandacht van je mini speelvogel vangen. Rammelaars en rollend speelgoed zijn ideaal voor deze leeftijd, samen met babygyms die kleintjes aanmoedigen om hun grove en fijne motoriek te verfijnen op een speelse manier, laat ze maar grijpen!

eerste babyspeelgoed plan toys duurzaam hout

Eens ze iets ouder zijn - baby’s van 6-12 maanden - is speelgoed dat actie aanmoedigt een goede keuze, omdat baby's in dit stadium beginnen te brabbelen en lachen, rollen en kruipen, dumpen en opvullen, trekken en duwen, en meer interactie met de wereld hebben. Stapel- en audititief speelgoed zijn echt succesnummers op deze leeftijd. Leuk en eenvoudig speelgoed is het beste voor je baby – zo kunnen ze de wereld leren kennen op een rustige, veilige en leuke manier. 

eerste babyspeelgoed plan toys duurzaam hout

Het eerste speelgoed van PlanToys is gemaakt uit natuurlijk rubberhout en afgewerkt zonder het gebruik van schadelijke verf of lijm. Elk stuk speelgoed past perfect in de leefwereld van baby’s en peuters en sluit perfect aan op de behoeften en interesses van je kleine wereldontdekker.

Ontdek de collectie eerste speelgoed van Plan Toyshier >>>