Plantoys Baby Gym - Pastel

Houten speelboog met handspeeltjes voor baby's

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT084

Eerste speelgoed van Plan Toys (34)

Geef je baby zijn eerste echte work-out met deze stijlvolle babygym van PlanToys. Er hangen 2 interessante, wiebelende speeltjes aan die de curiositeit van je kleintje zeker zullen stimuleren.

Je kan er ook zelf speeltjes bijhangen en de babygym uitbreiden zoals met een kleurrijke babyketting. Leuk voor variatie!

74,19 €

59,35 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5260

SamenstellingenHout
CollectieBaby Toys
TypeBabygym
Leeftijdvanaf de geboorte

De hippe babygym uit duurzaam hout van PlanToys zorgt voor een leuke belevenis terwijl uw zoontje of dochtertje lekker ligt te spelen. Met rammelende en wiebelende speeltjes die je ook kan losmaken voor variatie of voor als je kleintje iets groter is. De structuur van de babygym is zo ontworpen dat het voldoende stabiliteit geeft en niet kan omvallen. Dit item komt uit de PlanLifestyle collectie van PlanToys, vol stijlvolle pastelkleurtjes, die gelanceerd werd in de herfst.

Afmeting: 47,5 x 55,9 x 47,5 cm
Geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar.
Materiaal: rubberhout, verf op waterbasis

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Ze willen op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruiken daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis. Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.38
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories