Houten Ring rammelaar - PlanLifestyle

Houten grijpspeeltje met draaiende parels

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT112

Eerste speelgoed van Plan Toys (33)

Shake it, shake it, baby! Zoek je een fijn eerste speeltje voor je kleine baby om mee te spelen, te rammelen en te ontdekken dan is deze ring rammelaar echt een topper.

Bovendien is hij gemaakt uit duurzaam gekapt hout en afgewerkt met ecologische verf, dus geen probleem als hij af en toe in de mond belandt.

14,69 €

11,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STOP

SamenstellingenHout
CollectieBaby Toys
TypeRammelaars
Leeftijdvanaf 4 maanden
STOP/FINISTOP

Ronde rammelaar - uit duurzaam rubberhout - perfect speeltje om je kleine baby op een leuke manier te laten ontdekken. Makkelijk vast te nemen en mee te bewegen zodat hij lawaai maakt. Dit fijn speeltje komt uit de PlanLifestyle collectie van PlanToys, vol stijlvolle pastelkleurtjes, die voor het eerst gelanceerd werd in de herfst en telkens groter wordt.

Leeftijd: + 4 maanden

Afmetingen: 8 x 8 x 1,5 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.09
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories