Plan Toys Stapel Raket - Orchard

Mooi stapelspeelgoed voor mini's vanaf 18 maanden

Staat: Nieuw product

Plan Toys

NOE225

Eerste speelgoed van Plan Toys (33)

Laat je kind zijn eigen raket bouwen door de prachtige houten stukken in de juiste volgorde op elkaar te zetten, zet de astronaut in zijn stoel en begin af te tellen, 3..2..1, vertrekken maar!

Zet het stapelraket voor je kleintje en voor je het weet is hij vertrokken.

23,49 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5402

CollectieLearning & Education
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden

Plan Toys stapelraket bestaat uit 6 verschillende, stapelbare ringen. Binnenin zitten ook nog eens verschillende geometrische vormen (rechthoek, driehoek, ...) die het stapelen vereenvoudigen. De fijne motoriek wordt gestimuleerd met dit stevig duurzaam speelgoed en door de verschillende vormen moet hij toch weldoordacht te werk gaan.

Afmetingen: 17,7 cm hoog
Leeftijd: vanaf 18 maanden
Materiaal: rubberhout, verf op waterbasis waardoor het 100% veilig is voor zelfs de allerkleinsten.

_

Wij zijn fan van het PlanToys speelgoed omdat het er niet alleen leuk uitziet, deze collectie is ook gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten op waterbasis. Zo draag je dus spelenderwijs bij aan een eco-vriendelijke wereld. Dit is kwaliteitsspeelgoed met een hart voor onze kinderen én voor onze wereld van begin tot eind!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories