Kleurrijk trekspeeltje - Slak

Houten trekspeelgoed uit hout, vanaf 12 maanden

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT206

Eerste speelgoed van Plan Toys (38)

Als kinderen aan deze kleurrijke houten slak trekken, kruipt hij over de vloer en volgt het gekke beestje je overal. 

Dit trekspeeltje helpt ontwikkel fijne motoriek, grove motoriek en coördinatievaardigheden bij peuters. En is een ideaal geschenk voor een eerste verjaardag!

27,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5108

CollectiePush & Pull
TypeTrekspeelgoed
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 1 jaar

Houten trekspeeltje Slak uit de collectie van PlanToys is een ideale compagnon om je kleine stapper te begeleiden tijdens de eerste stapjes en het ontdekken van de wereld. Hij maakt gekke bewegingen en volgt je overal.

Afmetingen: 11 x 26,5 x 9,5 cm
Leeftijd: vanaf 12 maanden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.69
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories