Leuke houten sleutelrammelaar

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT201

Eerste speelgoed van Plan Toys (41)

Vindt je baby jouw sleutels ook zo reuze interessant? Alleen niet handig als ze alles in hun mondje steken ... gelukkig zijn er deze heerlijk houten sleutels van Plan Toys.

Mooi babyspeelgoed, duurzaam geproduceerd én helemaal veilig voor nieuwsgierige babymondjes want ook deze sleutelbos is afgewerkt met non-toxische verf.

14,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5251

SamenstellingenHout
CollectieBaby Toys
TypeBabyspeelgoed
Leeftijdvanaf 4 maanden

Pastelkleurige Plan Toys sleutelbos rammelaar heeft een stevige koord, ideaal voor kleine handjes om naar te grijpen, vast te houden en mee te rammelen. Met de 3 grote pastelkleurige houten sleutels kan je baby zijn fijne motoriek spelenderwijs oefenen.

Leeftijd: + 4 maanden

Afmetingen: 5,5 x 7 x 10 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout - verf op waterbasis

Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.11
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories