Plan Toys houten rammelaar - Driehoek

Interessant eerste speeltje voor kleintjes vanaf 6 maanden

Staat: Nieuw product

Plan Toys

NOE196

Eerste speelgoed van Plan Toys (32)

Kwalitatief speelgoed vanaf het begin heeft alleen maar voordelen en met deze rammelaar van PlanToys zit je helemaal goed!

De felle kleurtjes spreken met een aan. In het hart van deze rammelaar zit een bal met belletje dat er makkelijk uit kan, de flexibele stokjes kan je in allerlei richtingen bewegen en doorstaan heel wat trek en duwwerk.

23,49 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5244

CollectieBaby Toys
TypeRammelaars
Leeftijdvanaf 6 maanden

Houten driehoek rammelaar van PlanToys zorgt mee voor de uitstekende ontwikkeling van je kleine ontdekker.

Afmetingen: 10,9 x 9,9 x 9,4 cm
Leeftijd: voor kleintjes van 6 maanden en ouder.
Materiaal: rubberhout, verf op waterbasis

_

Wij zijn fan van het PlanToys speelgoed omdat het er niet alleen leuk uitziet, deze collectie is ook gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten op waterbasis. Zo draag je dus spelenderwijs bij aan een eco-vriendelijke wereld. Dit is kwaliteitsspeelgoed met een hart voor onze kinderen én voor onze wereld van begin tot eind!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories