Plan Toys babyspeeltje - Roller

Houten eerste rolspeeltje voor de allerkleinsten

Staat: Nieuw product

Plan Toys

NOE194

Eerste speelgoed van Plan Toys (38)

Dit kleurrijke speeltje maakt geluid als het gerold wordt. Het babyspeeltje stimuleert je baby's zicht en geluid. Het maakt ook een aangenaam, zacht geluid wanneer het over een vlakke ondergrond wordt gerold.

Fijn extra weetje: de roller is duurzaam gemaakt in Thailand van rubberhout en afgewerkt met verf op waterbasis.

14,69 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5220

Roller babyspeeltje van PLANTOYS is een kleurrijk houten babyspeeltje met een belletje binnenin. Niet dat dit speeltje veel uitleg nodig heeft, maar moest je het graag weten zo speel je ermee:

Afmetingen: 9,5 x 7,5 x 9,5 cm
Leeftijd: vanaf 6 maanden
Materiaal: rubberwood

_

Wij zijn fan van het PlanToys speelgoed omdat het er niet alleen leuk uitziet, deze collectie is ook gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten op waterbasis. Zo draag je dus spelenderwijs bij aan een eco-vriendelijke wereld. Dit is kwaliteitsspeelgoed met een hart voor onze kinderen én voor onze wereld van begin tot eind!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories