Gele Sorteerbus

Sorteer- en trekspeelgoed uit duurzaam rubberhout

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT036

Eerste speelgoed van Plan Toys (33)

Het juiste blokje in het juiste gaatje stoppen én een touwtje om op stap te gaan... deze sorteer autobus van PlanToys heeft het allemaal. Je mag er dus van op aan: dit wordt een successpeeltje voor je kleinste kapoen.

Alles inladen en vertrekken maar!

45,89 €

32,12 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STOP

SamenstellingenHout
CollectieLearning & Education
TypeTrekspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar
STOP/FINISTOP

Deze gele sorteerbus is duidelijk ontworpen met het oog op jouw kleine schat. Sorteer- en trekspeeltje in 1, met 3 kleurrijke blokjes en chauffeur die ook uit de bus kan stappen als hij wil. Trek aan het handgreepje bovenop de bus en de blokjes glijden er achteraan weer uit.

Geschikt vanaf 12 maanden.

Afmetingen: 23 x 19 x 14 cm

Materiaal: rubberhout.

Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.8
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories