Activiteitenspeeltje olifant - Sous mon Baobab

Savanne babyspeeltje met spiegeltje en bijtring

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO387

Sous mon baobab - Moulin roty (29)

Deze vrolijke olifant heeft alles in huis om je baby te entertainen! Dit hangspeeltje heeft een bel in zijn buik, een verborgen spiegel, kleine blaadjes en een bijtring.

Een prachtig geboortegeschenk voor baby's om zich mee te amuseren.

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 669077

CollectieSous mon Baobab
TypeBabyspeelgoed
Leeftijdvanaf de geboorte

Activiteitenspeeltje olifant van Moulin Roty hang je makkelijk op aan de babygym, autostoel, box of buggy van je kleintje. Er zitten allerlei interessante geluidjes, stofjes en activiteiten aan dit diertje dat je baby 's aandacht zeker zullen weten te vangen.

Dit babyspeeltje komt uit de Sous mon Baobab-collectie. In deze collectie staan de bekendste savannedieren in de spotlight: de leeuw, de giraf en de olifant. Deze 3 karakters vormen eye-catching prints en illustraties in prachtige waterverf en brengen de Sous mon Baobab-collectie helemaal tot leven.

Leeftijd: vanaf de geboorte
Materiaal: katoen, polyester & kunststof
Afmetingen: 27 x 24 cm
Wasadvies: maximum 30°C wolprogramma - niet in de droogkast
_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Sous mon baobab - Moulin roty
Inspiratie en stories