Origineel activiteiten sardientjesblikje Les Moustaches

Zacht babyspeeltje van stof in een sardienblikje

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO088

Les Moustaches - Moulin Roty (24)

Visjes waren nog nooit zo leuk en interessant als dit trio dat uit het zachte sardientjesblik rolt. Elk visje zorgt voor een andere verrassing, heerlijk speelgoed om vast te nemen, aan te voelen, mee te spelen, naar te kijken, ... kortom alle zintuigen worden benut en aangesproken.

32,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 666075

Zag je ooit zoiets leuks? Dit zacht babyspeeltje van stof is een sardienblikje met rits waaruit 3 visjes rollen met elk hun eigen geluid of effect. De vis met gele streepjes is een mini rammelaar, de zwart gestreepte vis zit vol kreukpapier en de vis met polka dots kan je induwen en dan 'kwaakt' hij terug ;-) Kortom een blikje vol verassingen en ook makkelijk om mee te nemen, de visjes hangen vast en kunnen niet verloren gaan en het blikje is makkelijk te sluiten met de rits. Dit kinderspeeltje is niet alleen geliefd door de 3 katten van de Les Moustaches-serie maar vast ook door jouw kleine wereldontdekker.

Les Moustaches, dat zijn 3 elegante, vriendelijke poezen en hun vriendje de uil met gevoel voor muziek, een olijk kwartet die het hart van jouw schattebout meteen veroveren. De hele collectie straalt een gezellige sfeer uit dankzij de leuke karakters en de trendy combo van warm geel en stijlvol grijze tinten.

Leeftijd: geschikt vanaf de geboorte

Materiaal: katoen, polyester, linnen, elastiek, polyamide

Afmetingen: 16 x 10 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Anonymous A.
  •  de 17/11/2021
Mooi product en apart!
  • Door Anonymous A.
  •  de 25/11/2019
Super origineel speeltje in prachtige uitvoering, helemaal fan!
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Les Moustaches - Moulin Roty
Inspiratie en stories