Origineel activiteiten sardientjesblikje Les Moustaches

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO088

Les Moustaches - Moulin Roty (21)

Visjes waren nog nooit zo leuk en interessant als dit trio dat uit het zachte sardientjesblik rolt. Elk visje zorgt voor een andere verrassing, heerlijk speelgoed om vast te nemen, aan te voelen, mee te spelen, naar te kijken, ... kortom alle zintuigen worden benut en aangesproken.

29,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 666075

Zag je ooit zoiets leuks? Dit zacht babyspeeltje vna stof is een sardienblikje met rits waaruit 3 visjes rollen met elk hun eigen geluid of effect. De vis met gele streepjes is een mini rammelaar, de zwart gestreepte vis zit vol kreukpapier en de vis met polka dots kan je induwen en dan 'kwaakt' hij terug ;-) Kortom een blikje vol verassingen en ook makkelijk om mee te nemen, de visjes hangen vast en kunnen niet verloren gaan en het blikje is makkelijk te sluiten met de rits. Dit kinderspeeltje is niet alleen geliefd door de 3 katten van de Les Moustaches-serie maar vast ook door jouw kleine wereldontdekker.

Les Moustaches, dat zijn 3 elegante, vriendelijke poezen en hun vriendje de uil met gevoel voor muziek, een olijk kwartet die het hart van jouw schattebout meteen veroveren. De hele collectie straalt een gezellige sfeer uit dankzij de leuke karakters en de trendy combo van warm geel en stijlvol grijze tinten.

Leeftijd: geschikt vanaf de geboorte

Materiaal: katoen, polyester, linnen, elastiek, polyamide

Afmetingen: 16 x 10 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Alexandra C.
  •  de 25/11/2019
Super origineel speeltje in prachtige uitvoering, helemaal fan!
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Les Moustaches - Moulin Roty
Inspiratie en stories