Les Moustaches, da's muziek in onze oren

13.03.2019

Moulin Roty is een geweldig kindermerk uit Parijs, moest je het nog niet kennen dan is het zeker de moeite waard om even door hun verschillende collecties te gaan op onze site. Alles is gemaakt met oog voor detail en van hoge kwaliteit. Hun fantasierijke universums zijn écht werelden op zich en elk stuk - van speelgoed, over pin, tot poppen - leuk om te krijgen én te geven. Als je bijvoorbeeld een verjaardag, geboorte of feest in het vooruitzicht heb, dan is dit het ideale merkje om cadeautjes te shoppen.

Eén van hun recentste collectie kreeg de naam: Les Moustaches.

Moulin Roty - Les Moustaches

En 'les Moustaches' dat zijn 3 elegante kattenvriendjes - Lulu, Alphonse en Fernand en hun trouwe vriend Mr Owl. Alle vier zijn het fiere dieren met gevoel voor muziek, een olijk kwartet die het hart van jouw schattebout meteen veroveren. Deze aparte collectie straalt een gezellige sfeer uit dankzij de leuke karakters en de trendy combo van warm geel en stijlvol grijze tinten, streepjes en geborduurde polkadots. Zijn het nette aristokatten? Of eerder een artistieke poezen? Eén ding is zeker ... ze veroveren harten bij de vleet!

In Les Moustaches zitten zachte knuffeldieren, knuffeldoekjes, babyspeeltjes, ... maar ook leuke rugzakjes en zelfs een poezige vierwieler.

Allemaal in verschillende materialen, met afwisselende texturen en toch stijlvolle kleuren. Leuk apart, nog toffer als je begint te combineren. En als extra pluspunt aan hun staarten mag je (in tegenstelling tot de kat thuis) wél aan trekken.

Dit wordt sowieso: een regelrechte nummer 1-hit!

Moulin Roty - Les MoustachesMoulin Roty - Les Moustaches - zachte activiteitenknuffel katMoulin Roty - Les MoustachesMoulin Roty - Les Moustaches - zacht activiteitenspeeltje - sensory toy sardientjesMoulin Roty - Les Moustaches katten knuffels heerlijke cadeautjes

Shop de collectie hier >

P.S.: alleen al het stoffen activiteitenspeeltje in de vorm van een sardientjesblik is een kijkje waard, zo leuk, zo origineel.