Populaire activiteitenkat Fernand - Les Moustaches

Activiteitenknuffel met verschillende texturen

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO089

Les Moustaches - Moulin Roty (24)

Fernand is een zachte activiteitenknuffel die geen enkel kleintje onberoerd laat - een ster in de ene, visjes in de andere poot, een statige uil in zijn zakje, een spiegel verstopt onder zijn das... allemaal in verschillende materialen, met afwisselende texturen en achteraan heeft deze leuke kat een fluffy staart waar je (in tegenstelling tot de kat thuis) wél aan mag komen.

Dit wordt sowieso: een regelrechte nummer 1-hit!

54,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 666076

CollectieLes Moustaches
TypeKnuffelpopjes
Leeftijdvanaf de geboorte

Activiteitenknuffel kat Fernand uit de Les Moustaches reeks van Moulin Roty, vol interessante speeltjes om te ontdekken, van hoge kwaliteit en met oog voor detail afgewerkt. Fernard de kat draagt een mosterd gele kraag, das vol speelse polkadots en gestreepte sokjes. Zijn buik is gemaakt van heel erg zachte vacht, ideaal om tegen aan te liggen. leuk eerste speelgoed voor je baby!

Les Moustaches, dat zijn 3 elegante, vriendelijke poezen en hun vriendje de uil met gevoel voor muziek, een olijk kwartet die het hart van jouw schattebout meteen veroveren. De hele collectie straalt een gezellige sfeer uit dankzij de leuke karakters en de trendy combo van warm geel en stijlvol grijze tinten.

Leeftijd: geschikt vanaf de geboorte

Materiaal: katoen, polyester - met CE-label

Afmetingen: 25 x 42 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Les Moustaches - Moulin Roty
Inspiratie en stories