Baby-fotoalbum in stof - Les Moustaches

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO131

Les Moustaches - Moulin Roty (24)

Verzamel enkele foto's van je gezin of familie en steek ze in dit schattig, zacht fotoalbum voor kleine kapoenen.

De pagina's zijn zacht en maken van dit fotoboek een leuke bezigheid om te bekijken, bewonderen en keer op leer boven te halen.

29,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 666314

CollectieLes Moustaches
TypeFotoboekjes
KleurGrijs
Leeftijdvanaf 10 maanden

Stoffen fotoalbum uit de 'Les Moustaches'-collectie van Moulin Roty, met een geborduurde poezen snoet, gestreepte oortjes en gestipt bolhoedje. Origineel kraamgeschenk of cadeau voor een eerste verjaardag. Het zacht fotoalbum voor baby's en peuters sluit makkelijk met een klittenbandsluiting en er zit ook een lus aan om hem vast te nemen.

Afmetingen: 18 x 14 cm

Materiaal: katoen, polyester, plastiek

_

Les Moustaches, dat zijn 3 elegante, vriendelijke poezen en hun vriendje de uil met gevoel voor muziek, een olijk kwartet die het hart van jouw schattebout meteen veroveren. De hele collectie van het Franse Moulin Roty straalt een gezellige sfeer uit dankzij de leuke karakters en de trendy combo van warm geel en stijlvol grijze tinten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Les Moustaches - Moulin Roty
Inspiratie en stories